The wishlist name can't be left blank

Varnost nakupa

Varnost vaših osebnih podatkov in podatkov o plačilu jemljemo zelo resno. Zagotavljamo vam, da je zaradi naših varnostnih ukrepov naročanje na naši spletni strani enako varno kot naročanje po telefonu.

Med vnašanjem osebnih podatkov ste na zelo varni SSL šifrirani povezavi. Na trgu imamo trenutno najnaprednejšo varnostno programsko opremo za internetne prenose. Worldline je vodilno podjetje v Evropi na področju plačilnih storitev in procesiranja transakcij ter številka 4 v tej panogi na svetu.
To pomeni, da imajo prenosi na naši spletni strani enak varnostni standard kot prenosi v finančnih institucijah. Za obdelavo nakazil s kreditno kartico uporabljamo zelo napreden sistem Six Payments.

Za pravilno izvedbo transakcije preko Six Paymentsa morate brez presledka vpisati vse 4 skupine številk kreditne/debetne kartice na prednji strani, datum veljavnosti in 3 številke, ki se nahajajo na zadnji strani kartice, kjer je vaš podpis (ti podatki se, odvisno od kartice, morda ne nahajajo na kartici).

Pri plačilu prek Six Paymentsa obdelava podatkov vaše kartice poteka le na strežnikih Six Paymentsa. Party Center ne obdeluje in ne shranjuje podatkov o vaši kreditni ali debetni kartici.

Znesek bo z vaše kreditne ali debetne kartice odtrgan, ko bo vaše naročilo pripravljeno za pošiljanje.

Prijava na E-novice

Prijavite se na naše e-novičke in obveščali vas bomo o naših novih izdelkih in posebnih promocijah. 

Hitra dostava

Dostava od 1-3 dni

Različne možnosti
plačil
100% varnost
nakupa
Brezplačna dostava

nad 70 € nakupa

Pokličite nas

051 300 745